Kaan_Kelezoglu_BEKA_Media_Rotterdam

Interview: Kaan Kelezoglu over BEKA Media


Wie is Kaan Kelezoglu? 

“Ik ben een 17-jarige Rotterdamse student die bezig is met zijn laatste jaar aan het Grafisch Lyceum MBO. Ik volg hier een AV-Specialist opleiding en daarnaast heb ik in dezelfde sector samen met een compagnon mijn eigen onderneming gestart genaamd: BEKA Media. ”

Hoe kwam je op het idee om BEKA Media op te richten? 

“BEKA Media was een gezamenlijk idee van mijn compagnon en ik zelf. Wij wilden altijd al samen iets beginnen en iets opbouwen voor onze toekomst om later iets te doen wat we leuk vinden en waarin we succes kunnen hebben. Mijn compagnon staat te beginnen aan een andere opleiding binnen de Media, namelijk de ontwikkeling van websites en applicaties. Wij spraken regelmatig over wat we kunnen doen voor onze toekomst en uiteindelijk kwamen we op het idee dat we een algemeen mediabedrijf kunnen oprichten dat in eerste instantie alleen video’s maakt. Dit met het idee om later alles binnen de media te combineren in ons bedrijf. Van webdesign en applicatieontwikkeling tot aan het produceren van video’s en clips.”

Wat zijn jullie werkzaamheden? 

“Wij doen alles op het gebied Audiovisuele Media. Dit houdt in dat we ons bezig houden met alle soorten video/clip producties. Dit kunnen bruiloft video’s zijn, aftermovies, reclamevideo’s, promoties voor social media en nog veel meer.”

Wat is jullie doel met BEKA Media?

“Wij willen met BEKA Media grote successen behalen. Wij willen het verschil maken met andere bedrijven door niet alleen voor klanten te werken, maar daarnaast zelf ook video’s te maken. Zo ben ik vooral bezig met documentaires van bekende mensen met een interessant verhaal en is mijn compagnon naast dit bezig met motivatieclips om mensen te motiveren om op het rechte pad te blijven. Ook dit produceren wij allemaal zelf met BEKA Media.”

Waarvoor kan een video goed zijn? 

“Dat ligt eraan wat het doel van de klant is met de video. Een reclamevideo kan uiteraard goed zijn voor het bedrijf waarvoor de reclame is. Door middel van dit reclame video promoot het bedrijf zijn producten Dit kan de aandacht trekken van klanten. We moeten hierbij wel letten op de juiste doelgroep. 

Een ander voorbeeld is een video van een bijzonder evenement zoals een bruiloft. Hierbij is de video bijvoorbeeld een herinnering voor het stel dat op deze dag gaat trouwen.”

Welke service bieden jullie aan klanten? 

“Wij bieden alles wat maar ook te maken heeft met video’s. De klant vertelt ons haar/zijn wens en presenteert zijn concept. Wij geven indien de klant dit wil onze mening over hoe we het nog mooier kunnen maken en daarna gaan wij ermee aan de slag. U kunt meer informatie vinden op www.bekamedia.nl.”

Heel erg bedankt voor het interview Kaan.

Nisa Tutucu.

© copyright. Dit interview heeft auteursrecht en mag niet worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming vooraf van nisatutucu.

Kaan_Kelezoglu_BEKA_Media_Rotterdam
Kaan Kelezoglu, BEKA Media, Rotterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *