Website laten maken in Rotterdam

Heeft u geen website en wilt u een website laten maken? Dan kan ik u daarbij helpen! U kunt meer lezen over mij op de pagina ‘over mij’. Ik ben een webdesigner uit Rotterdam, die websites maakt met WordPress.

WordPress

WordPress is een persoonlijk publishing-systeem geschreven met behulp van PHP en MySQL. WordPress is een CMS (Content Management System). Dit betekent dat het een platform is waarvan de inhoud kan worden bewerkt en gepubliceerd, u kunt er dus niet alleen een artikel schrijven en bewerken of bloggen. Het is zeer snel geïndexeerd door Google en de pagina-openingen zijn erg snel. Deze WordPress CMS is gericht op gebruik, snelheid, ruime gebruikerservaring en gemak.

Domein en Webhosting

Ik werk met Transip.nl, hun zorgen voor mijn domeinnamen en hosting pakketten. Naar mijn mening is Transip.nl een goed bedrijf met weinig problemen. Het is een Nederlands bedrijf. Uw website zal goed beveiligd zijn bij Trasip.nl. Hier zal uw website altijd beveiligd online staan.

Uw website laten maken

Als u een starter bent kunt u via de knop hieronder het aantal pagina’s kopen dat u zelf wilt. 

Als u geen starter bent en uw bestaande website wilt veranderen kunt u gerust een mailtje sturen naar info@nisatutucu.nl naar aanleiding van uw mail zal ik u een offerte toesturen. Uiteraard kunnen we indien u dit wenst ook een uitgebreid vrijblijvend gesprek voeren, hierbij kan ik eventueel bij u langskomen in Rotterdam.

Uw website zelf beheren

Ook kan ik u leren om uw eigen website te beheren, zodat u zelf pagina’s en berichten kunt aanmaken, bewerken en publiceren. U kunt een privé cursus kopen via de knop hieronder.

Uw website gevonden worden door Google

Indien u wenst dat uw website wordt gevonden door Google, kan ik u daarbij helpen en advies geven. Nadat u uw website heeft aangeleverd, kunt u mij altijd bellen en vragen stellen.

Persoonlijke contact

In grote bedrijven heeft u altijd het probleem tegen wie u praat. U zult met veel verschillende mensen moeten communiceren en uw verhaal meerdere malen moeten uitleggen. Omdat ik alleen werk zult u altijd enkel met mij te maken hebben. Dit voorkomt verwarring en zorgt ervoor dat uw verzoeken sneller en zonder miscommunicaties voldaan kunnen worden.

WordPress_Website_Laten_Maken_Rotterdam_NisaTutucu

Portfolio

BEKA Media

www.bekamedia.nl

BEKA Media is een bedrijf die gespecialiseerd in het maken van diverse soorten video, clip en filmproducties. Daarbij hadden ze een portfolio website nodig die ik voor hun heb gemaakt.

Benahol BV.

www.benaholbv.com

Deze website werd gemaakt voor een bloemenkweker. Ze wouden hun planten promoten via de website. De planten kunt u zien via de kopje producten. Verder werd er informatie vermeld over Benahol BV in de homepage.

NS Aquarium Specialist

www.ns-aquariumspecialist.nl

Op deze website was de opdracht om een webshop te maken over vissen. Verder werd er gevraagd om een pagina te maken waar je online afspraken kunt maken.

TULAY Gordijnatelier

www.tulay-gordijnatelier.nl

Het doel van deze website was om de gordijnen van de winkel TULAY te promoten. 

TULAY wou dat ik dat deed met veel foto’s en veel teksten. Ik heb elke stof naam op de website gezet als een bericht en vervolgens overal een foto aangekoppeld.

TULAY Kussen Atelier

www.tulay-kussen-atelier.nl

Het doel van deze website was om de kussens van de winkel TULAY te promoten. 

Gordijnen berekenen

www.gordijnen-berekenen-kamerhoog.nl

Deze website is speciaal bestemd voor gordijnateliers, zodat hun de prijs konden bereken van de gordijn die ze maken voor klanten. Ook kunnen ze berekenen hoeveel stof ze nodig hebben voor hun opdracht.

TULAY Kledingreparatie

www.tulay-kledingreparatie.nl

Het doel van deze website is om de prijslijst over de kledingreparatie van TULAY online te zetten.